UPDATE VELENCEI-TÓ! RENDEZVÉNYEK

Partnerünk, az Expedíció Velencei-tó Tömegsport és Környezetvédő Egyesület nyílt, sportos, ismeretterjesztő és vízi programokat szervez minden korosztály részére a Velencei-tó, különös tekintettel az északi part népszerűsítésére!

Közös célunk a lakosság aktív közösségbe való hívása, szabadidős tevékenységének biztosítása, a tömegsport, a vízi élet, az egészséges életmód kiterjesztése, természeti környezettel való megismertetése és végül, de nem utolsó sorban a Velencei-tó népszerűsítése, helyi értékeinek, látnivalóinak megismertetése.

Mikor lesz a rendezvény?

NYÁRI 2024. július 6. szombat

Hol kerül megtartásra?

PÁKOZD-SZÚNYOG-SZIGET HAJÓÁLLOMÁSON

Parkoló van a helyszínen?

IGEN, INGYENES

Belépő van a rendezvényre?

NINCS, INGYENES

MENETREND:

·       9:30-TÓL ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ
·       10:00 ELŐZETES BEJELENTKEZÉSNEK MEGFELELŐEN PROGRAMOK IGÉNYBEVÉTELE

PROGRAMELEMEK:

1.      SÁRKÁNYHAJÓZÁS SPORTOSAN
2.      KENUTÚRA TERMÉSZETISMERETI ELŐADÁSSAL
3.      HAJÓKIRÁNDULÁS A MADÁRREZERVÁTUMHOZ
4.      KERÉKPÁRTÚRA AZ ÉSZAKI OLDALON

PROGRAMELEMEK INDULÁSI IDŐPONTJAI:

10:00, 11:30, 13:00 ÉS 14:30-TÓL

MIVEL A BEJELENTKEZÉS PROGRAMELEMSORRA TÖRTÉNIK, EZÉRT OLYANOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK, AKIK MIND A 4 PROGRAMON SZERETNÉNEK RÉSZT VENNI! 4 ÉVES KOR ALATT NEM AJÁNLOTT!

Egyesületünk tagjai szeretettel várják a hajózni, evezni, kerékpározni vágyó, természethez vonzódó érdeklődőket!

Bejelentkezés szükséges, mely néhány perc alatt megtehető ITT! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉRDEKLŐDJÖN PÖRGYE KRISZTINÁNÁL A 30-2713292 SZÁMON VAGY A velenceitokenuzas@gmail.com e-mail címen!

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a VP6-19.2.1.-93-6-22 kódszámú, Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület – Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján az Expedíció Velencei-tó Tömegsport és Környezetvédő Egyesület 5,08 MILLIÓ FORINT támogatást nyert. A támogató a Vidékfejlesztési Program Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) Irányító Hatósága.